Loader

За Gery-Nikol

249107

ГЕРИ-НИКОЛ

Рожденна дата: 30.07.1998

зодия Лъв

Гери – Никол Николаева Георгиева е родена и отраснала в гр. Варна. Още от ранна възраст се увлича по музиката и танците. На десетгодишна възраст е избрана за главната роля в късометражния български филм  ‘‘ Съдба ‘‘ . В седми клас променя решението си да кандидатства в езикова гимназия и започва ускорени уроци по пеене и солфеж. Усилията ѝ са възнаградени и талантът на младото момиче изпъква пред комисията от музикални педагози, които я класират първа в паралелката ‘‘Поп и джаз пеене‘‘ в Националното училище по изкуства ,,Добри Христов‘‘ в гр. Варна. Участва само на два международни фестивала, от които се прибира с призови награди, но решава, че това не е нейното мястото за изява .

През лятото на 2014 г. , ден преди да навърши 16 години, се явява на кастинг за телевизионното предаване X factor и предизвиква интереса още с първата си поява, където изпълнява  песните Flawless – Beyоnce и A Little Party Never Killed Nobody – Fergie. Малко по- късно журито на форматa решава, че Гери-Никол Георгиева ще бъде част от група заедно с Мишел Страмински и Христина Христова. Момичетата сформират групата  ‘’ Sweet 16 ‘’ и с много труд, усилия и талант те преминават тренировъчните лагери заедно в къщата на съдиите и се представят успешно на седем от големите концерти, излъчвани директно по Нова TV. Журито на формата е впечатлено от изявата на трите грации, а Мария Илиева заявява, че групата ‘‘ Sweet 16 e най-успешния  опит и резултат за girl-банда в цялата ни поп-култура. Въпреки отпадането на Sweet 16 след седмия live-концерт,  с днешна дата Гери-Никол е най-гледаният участник в You tube от всички участници в третия сезон на X factor-България. Със стартиране на участиетието ѝ в X-factor , Гери-Никол напуска музикалното училище и се записва в ЕГ ‚‘‘Дж. Байрон‘‘ – Варна, където намира разбиране и подкрепа, както от съученици, така и от преподаватели.

Харизмата, таланта и индивидуалността на Гери-Никол не остават незабелязани и от рап-изпълнителя и музикален продуцент – Криско , който ѝ предлага съвместно парче. Песента излиза на 09.06.15.

Първият сингъл на младата изпълнителка е ‘’Ела и си вземи ‘’ feat. Криско. Режисьор на лентата е Валери Милев. Снимките протичат в студиа, където са изработени специални декори – водни обръчи, мощтни  струи с вода , заскрежени тела на танцьорките от балет Fame, огромни диско топки, специално осветление и много дим ефекти. Най-голямо предизвикателство за малката дива са последните кулминационни кадри от клипа, а това са именно тези с ледено студените водни струи, които обливат тялото ѝ.  Тя обича екстремните преживявания, особено когато са свързани с изкуството и каузата да бъде един истински артист.

Екипът от утвърдени специалисти помогнаха за перфектното протичане на снимачния ден, който продължи 17 часа. За визията и имиджа на новоизгряващата изпълнителка се погрижиха

коса/ Фифи за Fetish Hair Studio

грим/ Алина Манова

стил/ Добромир Киряков

фото/ Георги Малев

април 2018
П В С Ч П С Н
« мар    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30